Flag
Flag

XL Simpozijum o operacionim istraživanjima

Zlatibor

Konačan zbornik radova SYM-OP-IS-a 2013 možete preuzeti ovde.

_________________________________________________________________________________________

Fakultet organizacionih nauka je organizator jubilarnog XL Simpozijuma o operacionim istraživanjima – SYM-OP-IS 2013. SYM-OP-IS je nacionalni simpozijum sa međunarodnim učešćem koji tradicionalno okuplja operacione istraživače sa ciljem da se na formalni i neformalni način sagledaju i saopšte rezultati teorijskih i praktičnih istraživanja i u direktnom kontaktu razmene informacije od interesa za operaciona istraživanja.

Program Simpozijuma se realizuje na plenarnim predavanjima i u okviru tematskih sekcija koji obezbeđuju razmenu ideja i razmatranje relevantnih pitanja kroz dragocene susrete predstavnika akademske sredine i prakse, iz zemlje i inostranstva.

U skladu sa ciljevima SYM-OP-IS-a, simpozijum će omogućiti transfer znanja između naučnika, kao i između naučnika i predstavnika privrede. Ohrabruje se pisanje radova i sprovođenje istraživanja koja prevazilaze granice između naučnih disciplina. Široke tematske oblasti simpozijuma omogučavaju istraživanja mnoštva aspekata definisanih oblasti.

Bilo bi nam veliko zadovoljstvo da Vas pozdravimo u prelepom ambijentu planine Zlatibor, u Univerzitetskom kongresnom centru od 9. do 12. septembra 2013. godine. Verujemo da će Vaše učešće ili prezentacija istraživačkih rezultata značajno doprineti ovom događaju.

Prof. dr Milan Martić
Predsednik Programskog odbora

Vesti

10/07/2013

Konačan zbornik radova SYM-OP-IS-a 2013 možete preuzeti ovde.